Полезная информация

19 декабря, 2011

СПР-ГРУП: Іноваційні споруди очистки води (МинЖКХ Крыма)

СПР-ГРУП: Іноваційні споруди очистки води (МинЖКХ Крыма)

Надземна частина очистних споруд в більшості випадків має форму скляного павільйону з алюмінієвих або алюміній-поліуретанових горизонтальних панелей. Термін експлуатації всіх матеріалів, таким чином, максимальний. Естетичне враження від інтер’єру та екстер’єру посилює позитивне сприйняття очисної споруди з боку населення.

Нова генерація інтегрованих очисних споруд, гармоніюють з природою та навколишнім середовищем, намітила новий напрямок майбутнього розвитку цілої галузі на переломі третього тисячоліття.

Подальший синтез привів до виникнення нової генерації будівельних і технологічних рішень, які стали носіями діяльності товариства:

Будівельно-технологічна одиниця була інтегрована в один залізобетонний резервуар, в якому відбуваються всі технологічні процеси в тому числі управління, хід роботи та маніпулювання з продуктами покидька. Окремі функціональні простору сусідять між собою через розділяють залізобетонні або пластмасові стіни. Взаємне комуніцірованіе медій очисної культури, очисний води, що виникає шламу і всі енергетичні течії (стиснене повітря, електрична енергія і вода) висвітлені й істотно полегшені. Новим очисних споруд не потрібні складні внутрішні розподілу, вони мають логічно пов’язані між собою і керовані комп’ютером течії медій, так що їх обслуговування фактично мінімізовано і хід робіт є абсолютно надійним. Біологічне очищення проводиться згідно необхідності одне або двоступінчастим комбінованим методом, що підсилює стабільність процесів.

Теги: СПР-Групп, Сергей Белоус, Реконструкция очистных сооружений, Очистка сточных вод, МинЖКХ Крыма

2 комментария »

  1. что-то шаблон сайта полетел((( все съехало вниз

    комментарий от Сотон — 30 декабря, 2012 @ 7:51 пп | Ответить

  2. ага, надо подправить шаблон сайта(

    комментарий от Сетки — 30 декабря, 2012 @ 7:52 пп | Ответить


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Оставьте комментарий

Блог на WordPress.com.